MÁLAGA

Juan Luis is opgegroeid in Malàga, de hoofdstad van Zuid-Spanje. Malàga is de bakermat van de tapas door een overvloed aan lokale producten. Eveneens biedt de ligging aan de mediterraanse zee een rijkelijk aanbod van verschillende vissoorten die iedereen kan appreciëren.

Gefrituurde vis, de typische ajoblanco, gazpacho, ossenstaart stoofpotje, flamenquines, en nog zoveel meer. De recepten van de Andalusische keuken zijn onuitputbaar en overheerlijk. Ook net dit is hetgeen wat Juan Luis jullie probeert mee te geven!
Ontdek de rijke geuren en kleuren van de spaanse tapas en proef Andalusië zoals je het nergens kan proeven in België.

“No hay tal beleño, como unos vasitos de vino malagueño.” 

PAELLA VALENCIANA

Bij tapasbar Juan Luis in Hasselt eet je naast tapas ook de beste “paella Valenciana” uit de omstreek.

Bekijk hier hoe Juan Luis zijn paella maakt, of nog beter kom hem gewoon proeven!

AUTHENTIEKE TAPAS

Een heerlijk stukje verse tortilla of albondigas (gehaktballetjes in tomatensaus)

Vooral die saus is om vingers en duimen bij af te likken.

Tapas een goed idee voor elke gelegenheid!

ZARZUELA CON PESCADO

De Spaanse keuken zit ook boordevol met warme soepen.

Deze lichte bouillon getrokken van verschillende soorten vis, laat je na slechts één bord volledig heropleven.